Video ei ole enää täysin ajantasalla, mutta toivottavasti pidät siitä!


Minitaidot

Alkoholin valmistus

Alkoholi on hyvin tyypillinen näky hahmojen järjestämissä juhlissa. Sitä voidaan käyttää hyvänpäivän rohkaisujuomana, parantamisessa tai humalahakuisessa juomisessa. Alkoholia valmistetaan siihen tarkoitetuissa tynnyreissä, joiden alkuperästä ei ole tietoa. Alkoholin vaikutuksen alaisena hahmon luonne voi muuttua lähes minkälaiseksi vain: vihaiseksi, surulliseksi, hyperiloiseksi tai läheisyydenkipeäksi. Liiallinen käyttö on terveydelle haitallista ja heikentää hahmon fyysistä (ja henkistä) kuntoa. Jokainen tämän minitaidon osaava hahmo omistaa automaattisesti myös valmistustynnyrin.

Teen valmistus

Tee on keitettyä vettä, mihin on lisätty eri luonnonantimia tuomaan makua (esimerkiksi nokkosia tai yrttejä). Teetä tehdään kulhossa, joka lämmitetään nuotion avulla. Tee ei aiheuta hahmossa mitään erikoista reaktiota. Se vain maistuu hyvältä (tai pahalta). Teetä voisi kutsua jopa elitistien sivistysjuomaksi, millä osoitetaan omaa vaurautta. Jos hahmosi osaa tämän minitaidon, sen tulee hankkia käsityöläiseltä teesetti tai vastaava (kulho valmistukseen ja mielellään pienempi juomakippo).

Polttomerkit

Polttomerkkien tekeminen on haastavaa ja se vaatii tarkkaavaisuutta. Polttomerkityn ihon hoitaminen vaatii kuitenkin vielä enemmän. Polttomerkit tehdään tulen ja rautakangen avulla. Rautakanki kuumennetaan ja hahmon iholle muotoillaan haluttu polttomerkintä. Kuumaa rautakankea pidetään jokaisessa kohdassa muutaman sekunnin ajan, jotta iholle syntyy 3-asteen palovamma. Polttomerkintä on hyvin kivuliasta, koska rautakangen päätä liikutetaan iholla eikä lyödä yhteen kohtaan kerralla, kuten ihmisten keskuudessa tehdään.

Polttomerkitty iho tulehtuu helposti. Se tulee pitää puhtaana ja sitä tulee rapsuttaa joka päivä, jotta iho ei suoraan parantuisi, vaan polttomerkinnän lopputulos olisi siistimpi. Yrttiamuletin omistaja voi antaa tulehdusta ehkäiseviä yrttiseoksia avuksi iholle.

Käsityöt

Käsityöt on hyvin laaja minitaito. Käsityöläiset voivat valmistaa erilaisia tavaroita, sisustusesineitä, hyötyesineitä ja tehdä esimerkiksi koruja. Käsityöläiset ovat erittäin arvostettuja ja niille maksetaan yleensä hyvin esineiden tekemisestä. Monet hankkivat lahjoja rakkaillaan käsityöläisiltä. Foorumilla on huomattavasti kattavampi opastus käsitöihin ja tietoa, mitä kaikkea hahmosi voi valmistaa jos se osaa tämän minitaidon.
Amuletit


Amuletit ovat hyvin voimakkaita koruja, jotka tuovat kantajalleen yliluonnollisia voimia. Amuletteja on monia erilaisia, esimerkiksi vesipeto, muodonmuuttaja, koonmuuttaja, matkija ja hallitsija (sekä muitakin!). Jokaisella amuletilla on oma ainutlaatuinen voimansa. Ne ovat harvinaisia ja niitä yritetään silloin tällöin varastaa muilta hahmoilta. Kun hahmosi omistaa amuletin, se kohoaa samalla kastijärjestelmässä ylöspäin.

Amuletin voi löytää pelistä (erikseen ilmoitetut pelitempaukset) tai sen voi varastaa toisilta. Joskus amuletteja eksyy muiden eläinten kaulaan (pelitempaukset), mikä onkin haasteellisempi juttu. Zingerissä on tavallisia amuletteja, mutta myös ainutlaatuisia, hyvin erikoisia amuletteja. Mitä kameleonttiamuletti tai suuramuletti mahtaa tehdä? Ota selvää!


ja paljon muita amuletteja

Foorumilla on paljon syventävää tietoa yliluonnollisuuksista. Tässä on vain pieni maistiainen.
Tiedätkö, keitä ovat Unohtumaton tai Amulettikauris? Eivät ainakaan tavallisia eläimiä.

Zinger 2010-2017
Sivujen materiaali © Liviatar, Moppe, Ams
Kunnioitathan tekijöiden vaivannäköä - älä kopioi