Video ei ole enää täysin ajantasalla, mutta toivottavasti pidät siitä!


Zingerin hahmot

  Ovat aina koiria (ei susia, ei koirasusia, ei kojootteja...).

  Vain luonnollisia värejä hahmoilla (silmissä saa olla myös erikoisempia).

  Yksinkertaisesti: Zingerin hahmot näyttävät lähes täysin tosielämän koirilta.

  Hahmoilla ei ole elementtejä, magiaa, vaatteita, koruja (vain sallitut tietynlaiset korut), lävistyksiä, siipiä, aseita, sarvia, rauta- tai luujalkoja, ylimääräisiä raajoja, harjaksia/hiuksia tai kaulapantoja. Vain ja ainoastaan Zingerin omat amuletit, pelissä hankitut luu-/kivikorut sekä viittamaiset turkikset ovat sallittuja.

  Ei värikkäitä hahmoja (sinisiä, punaisia, keltaisia...).

  Hahmot eivät hypi puissa (kuten esimerkiksi Hopeanuoli).

  NPC-hahmoja ei ole olemassa (et voi itse luoda hahmollesi kumppania).

Jokaiselle hahmolle kirjoitetaan oma esittely. Esittelyssä on perustiedot, suhteet, ulkonäkö, luonne ja menneisyys. Ulkonäkö, luonne ja menneisyys ovat aina yli 100 sanaa pitkiä kuvauksia. Esittely ei siis ole muutaman lauseen mittainen. Jos olet ennen pelannut hahmoilla, joiden luonne kuvaillaan muutamilla adjektiiveilla, niin varaudu kirjoittamaan yhtenäinen, pidempi luonnekuvaus. Hahmo luodaan vasta liittymisen jälkeen foorumille.


Jokainen hahmo tarkistetaan ennen kuin niillä saa roolipelata.
Inhimillisyys

Zingerin hahmot ovat voimakkaasti inhimillistettyjä. Ne voivat käsitellä erilaisia tavaroita tassuillaan, rakentaa nuotiota ja tehdä käsitöitä. On silti tärkeää muistaa, että koirat ovat koiria eikä koiran anatomia sovellu aivan kaikkeen. Vaikka hahmot osaavatkin käyttää tassujaan ja hampaitaan monipuolisesti, ei tassuilla saa tartuttua samalla tavalla kiinni tavaroista kuin ihmisen kädellä. Myös hahmon liikkumiseen kannattaa kiinnittää huomiota, jos se kantaa tassullaan esimerkiksi narua. Tällöin hahmo ei voi käyttää kaikkia jalkojaan normaalisti, jos yhdessä tassussa on jotain. Suurempia tavaroita, esimerkiksi kulhoja, hahmot eivät voi kantaa tassuissaan.

Kun harkitset, mitä hahmosi voi pelissä tehdä tai miten se voi kotiaan sisustaa, pidä mielessä tämä: Zingerissä ei ole nykymaailman kaltaisia hienoja esineitä. Usein puhutaan ”kivikautisesta Zingeristä”, sillä esineet ovat alkukantaisia eivätkä läheskään täydellisiä.

Foorumilla on kattavasti lisätietoa siitä minkälaisia hahmojen kodit ovat, minkälaisia tavaroita ne voivat hankkia sekä miten ilmeet ja eleet toimivat. Hahmot eivät jahtaa häntää tai juoksentele innoissaan jokaisen metsäneläimen perässä.

Zinger 2010-2017
Sivujen materiaali © Liviatar, Moppe, Ams
Kunnioitathan tekijöiden vaivannäköä - älä kopioi