Video ei ole enää täysin ajantasalla, mutta toivottavasti pidät siitä!


Ylläpito suosittelee roolipeliä vähintään 16 vuotta täyttäneille pelaajille. Roolipeli voi sisältää satunnaisesti voimakasta kiroilua, seksuaalisia aiheita ja yksityiskohtaisesti kuvailtua väkivaltaa. Nämä aiheet eivät ole hallitseva osa roolipeliä, mutta niiden esiintyminen on mahdollista. Alle 16-vuotiaat voivat liittyä omalla vastuulla, mikäli kokevat sen itselleen sopivaksi. Liittymällä vakuutat lukeneesi tämän varoituksen ja osoitat olevasi halukas osallistumaan tämän kaltaiseen sisältöön.


  1. Täytä hakemus ohjeiden mukaisesti ja lähetä.
  2. Odota sähköpostia. Ylläpito lähettää sinulle hyväksyvän sähköpostin 1-3 päivän kuluessa. Jos et saa sähköpostia, hakemuksessasi oli virhe ja voit kokeilla liittymistä uudestaan.
  3. Kirjaudu foorumille saamillasi valmiilla kirjautumistiedoilla, jotka on ilmoitettu sähköpostissasi. Salasana on valmiiksi generoitu kirjain- ja numerosarja, jonka voit halutessasi vaihtaa kun olet kirjautunut sisään.
  4. Kun olet kirjautunut ensimmäisen kerran foorumille, sinulla on 2 viikkoa aikaa luoda ensimmäinen hahmosi. Muuten tunnuksesi poistetaan.


Kaikki kentät ovat pakollisia.

Lähettämällä hakemuksen vakuutat antamasi tiedot oikeiksi.


Zinger 2010-2017
Sivujen materiaali © Liviatar, Moppe, Ams
Kunnioitathan tekijöiden vaivannäköä - älä kopioi