Video ei ole enää täysin ajantasalla, mutta toivottavasti pidät siitä!


Ylläpito suosittelee roolipeliä vähintään 16 vuotta täyttäneille. Nuoremmat saavat myös liittyä jos katsovat sen itselleen sopivaksi. Huomioithan, ettei Zingerin sisältöä ole rajoitettu eli roolipelissä voi esiintyä lähes mitä tahansa. Jos koet kyseenalaiset aiheet tai kiroilun epämukavaksi, emme suosittele liittymistä. Liittymällä vakuutat lukeneesi tämän varoituksen ja osoitat olevasi halukas osallistumaan tämän kaltaiseen sisältöön.

 1. Tee hakemus
  ohjeiden mukaisesti.
 2. Odota sähköpostia. Ylläpito lähettää sinulle hyväksyvän sähköpostin
  1-3 päivän kuluessa
  ja samaan aikaan saat myös toisessa sähköpostissa
  kirjautumistietosi
  . Jos et saa sähköpostia, hakemuksessasi oli virhe ja voit kokeilla liittymistä uudestaan.
 3. Kirjaudu foorumille saamillasi kirjautumistiedoilla, jotka on ilmoitettu sähköpostissasi. Salasana on valmiiksi generoitu kirjain- ja numerosarja, jonka voit halutessasi vaihtaa kun olet kirjautunut sisään.


Zingeriin liitytään hakemuksella, jonka ylläpito tarkistaa. Hakemuksen hyväksynnästä saat sähköpostia ja lisäohjeita, mutta jos hakemuksesi oli väärin tehty, et saa siitä mitään ilmoitusta. Hakemukset tarkistetaan 1-3 päivän välein, joten jos sähköpostia ei siihen aikaan kuulu, voit tehdä hakemuksen uudestaan ja yrittää liittymistä taas. Yleisimmät syyt hakemuksien hylkäämiselle ovat ohjeiden noudattamatta jättäminen ja huolimattomuus.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat siitä kertovan sähköpostin ja toisen sähköpostin, missä kerrotaan kirjautumistietosi foorumille. Kirjautumistiedot ovat hakemuksessa ilmoittamasi pelitunnus (nimimerkki) ja valmiiksi generoitu, monimutkainen salasana. Sinun ei tarvitse itse luoda tunnusta, vaan saat sen valmiina jos sinut hyväksytään peliin.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran foorumille saamillasi kirjautumistiedoilla, voit halutessasi vaihtaa salasanan. Se ei kuitenkaan ole pakollista, mutta jos valmissalasana on liian hankala sanahirviö, salasanan vaihtaminen voi olla ihan paikallaan.


Kun kirjaudut ensimmäisen kerran foorumille, sinulla on 2 viikkoa aikaa luoda ensimmäinen hahmo.
Kaikki kentät ovat pakollisia.

Lähettämällä hakemuksen vakuutat antamasi tiedot oikeiksi

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä:
ams@zinger.fi

Zinger 2010-2017
Sivujen materiaali © Liviatar, Moppe, Ams
Kunnioitathan tekijöiden vaivannäköä - älä kopioi