Kauhun hetkiä ja lisää päivityksiä
20.07.2017

Koimme Zingerissä kauhun hetkiä, kun viime sunnuntaina chattimme meni rikki. Ihan kunnolla rikki! Syynä tähän oli ylläpidon tekemä moka, joka liittyi erääseen vanhaan chatsivuun ja sen (ilmeisesti) ristiriitaisiin koodeihin, jotka sekoittuivat nykyisen chatin kanssa. Chattimme kyllä toimi siinä mielessä, että se päästi kirjautumaan sisään ja näytti paikalla olijat, mutta viestejä ei näkynyt saati arkistoja. Valvojien kanssa infosimme nopeasti pelaajia asiasta, joista osa ehtikin jo miettiä oliko syynä oma nettiyhteys tai selain. Hieman alle tunnin ajan chat oli alhaalla, kunnes ylläpito sai palautettua foorumin varmuuskopiot ja ongelma korjaantui – osittain. Arkistot olivat yhä pari tuntia alhaalla, mutta lopulta yhteensä kolmen tunnin jälkeen koko episodi oli lopullisesti ohi. Huh! Ehdin jo kysyä kansainvälistä apua muilta ihmisiltä ja sain vain pelottavia uutisia: kuulemma samankaltainen tilanne on tapahtunut ennenkin, eikä asia koskaan korjaantunut. Minulle ehdotettiin uutta chattia ja ehdimme jo valvojien kanssa suunnitella muuttoa. Onneksi arkistot kuitenkin palasivat itsestään ja sen jälkeen kaikki on toiminut normaalisti.

Kiitos kärsivällisille pelaajillemme! Korvasimme asian antamalla peliin jo sunnuntaina alkaneen pelitapahtuman: Lemmenjuoma! Pelitapahtuma päättyy 23.7. joten vielä ehtii osallistua. ;)

Zingerissä on tehty jälleen pieniä päivityksiä: olemme tarkentaneet sääntöjä, peliohjeita, laumaohjeita, sanastoa, jne. Valvojien ja hahmohyväksyjien kanssa aloitamme pian suuren hahmotarkistusoperaation: aiomme tarkistaa jokaisen Zingerissä olevan elävän hahmon. Projektille on annettu aikaa noin 2-3 viikkoa ja se alkaa vielä heinäkuun aikana. Pelaajien saatavilla on myös vuoden 2017 kysely, jossa keräämme mielipiteitä Zingerin eri asioista: ulkoasusta, pelistä, valvojista jne. Kyselyn tulokset tulevat myöhemmin julki pelaajille ja myös vierailijoille (anonyymejä kommentteja emme julkaise turvallisuuden vuoksi, ainoastaan tilastolliset mielipiteet).

Sneak peak! Paljastimme jo aiemmin etusivulla ylläpidon päivityksissä suuresta uudistuksesta, jota pelaajat ovat odottaneet. Sen lisäksi olemme valvojien kanssa suunnitelleet täysin uutta pelielementtiä Zingeriin amulettien ja minitaitojen rinnalle. Mutta emme paljasta mitä se on!

« Takaisin blogiin