Liemien ilta
14.10.2017

Pieni pelitapahtuma "Liemin ilta" on juuri alkanut! Tapahtuma kestää vain lauantai-illan ajan. "Liemin ilta" on sisarusten Rämän ja Marraksen järjestämä juhla, missä hahmoille jaetaan sattumanvaraisesti erilaisia yrttiliemiä. Mitä tapahtuu, kun hahmot maistelevat lemmenjuomaa, illuusiojauhetta, lörpötyslientä, huumausainetta, pentulientä ja naurulientä?

Liemien ilta osoittautui menestyneeksi ja pelaajat naureskelivat tapahtuman huumoriluonteelle. Ylläpito piti äänestyksen, pitäisikö tämän kaltaisia ”minitapahtumia” olla useammin ja äänestys on kerännyt vain positiivisia ääniä. Tulevaisuudessa voimme siis odottaa enemmän yhden illan kestäviä hauskoja tapahtumia!

Liemien illan periaatteena oli, että illan järjestäjät Rämä ja Marras toivat paikalle erilaisia yrttiliemiä, joilla oli ennalta tietämättömiä vaikutuksia. Jokainen pelaaja sai hakea hahmolleen yhden liemen ja pelata sen vaikutuksen alaisena. Moni päätyi lemmenjuoman uhriksi, eikä illasta puuttunut draamaa, kun hahmot rakastuivat yksipuolisesti ensimmäiseen näkemäänsä hahmoon! Rämä rakastui Naavaan, mutta Naava ei valitettavasti ollut juonut lemmenjuomaa, vaan lörpötysliemen. Lörpötysliemi sai Naavan rupattelemaan taukoamatta täysin satunnaisista aiheista, eikä nartun suu pysynyt hetkeäkään hiljaisena. Nuori Gisle rakastui sen sijaan Rämään, mutta Rämä oli jo ehtinyt rakastua Naavaan, särkien näin Gislen sydämen täysin tunnustamalla rakkautensa Naavaan. Rämä lauloi Naavalle serenadin ja sai jopa pari pusua, jonka jälkeen Rämä ja Naava palasivat laumaluolalle nukkumaan.

Myös Arao ja Pihka olivat joutuneet lemmenjuoman kouriin, joka päättyi vähintäänkin yhtä surullisesti kuin Gislen rakkaus Rämään. Arao rakastui oitis Pihkaan, mutta Pihka rakastui Marrakseen. Pihka ehti varastaa pusun Marrakselta, mutta sitten Marras torjui Pihkan ilmoittamalla olevansa varattu.

Argaenin Marras, uutukainen Rongu ja Erysin Allon naureskelivat nauruliemen alaisena. Marras päätyi huolettomana koskemaan Erysin ex-johtajalupausta Reyanaa, johon narttu ei reagoinut hyvin. Reyana oli nauttinut illuusiojauheen, joka sai nuorikon kuvittelemaan harhoja. Reyana pelästyi Marraksen kosketusta ja luuli loppuillan, että Argaen haluaisi surmata nartun. Harhakuvitelmissaan Reyana sopi sydänsuruisen Araon kanssa, että kaksikko nukkuisi yön yhdessä – sillä ehdolla, että Reyana suostui pitämään Araota tassusta kiinni yön läpi. Aamulla jälleen järjissään herännyt Reyana loikki nopeasti karkuun paikalta, ennen kuin Arao ehti herätä.« Takaisin blogiin