Uusi ulkoasu
09.10.2017

Zingerin sivut ovat saaneet uuden ulkoasun, woopwoop! Foorumi ei tällä kertaa muuttunut, lukuun ottamatta pieniä uudistuksia kuvissa ja rakenteessa. Uusi banneri antaa jo esimakua syksyn tulevista tapahtumista. Kuka Kradeus oikeastaan on ja mitä se tekee Zingerissä? Pelaajat odottelevat jo uutta suurta pelitapahtumaa jonka on paljastettu alkavan loka-marraskuussa. Nyt kannattaa liittyä, mikäli haluat osallistua toimintaan. ;)

Sivuja on tiivistetty hieman ja ohjeita yhdistetty. Olemme poistaneet kokonaan juonisivun, vieraskirjan ja foorumi-linkin. Koimme nämä tarpeettomiksi ja pitääksemme sivut mahdollisimman kevyinä, nappasimme ne lopullisesti pois. Pelin juoni vaihtuu niin usein ja Zinger on tapahtumapainotteinen, ettei erillistä juonisivua olisi kannattanut pitää (eikä sitä edes enää päivitelty, koska kaikki löytyy blogista). Vieraskirjan kohtaloa pohdimme hetken pelaajien kanssa ja tulimme tulokseen, ettei vieraskirja enää nykypäivän roolipelissä (ainakaan meillä) palvele uutta liittyjää kannattavalla tavalla. Pääasiassa vieraskirjassa on linkinvaihtoasioita, joten päätimme korvata vieraskirjan lomakkeella. Tämä helpottaa ylläpidon työtä ja lomakkeen avulla kysyjä saa vastauksen suoraan sähköpostiinsa niin halutessaan.

Mitä muuta? Hyvästi roolinäyte! Halusimme helpottaa liittymistä ja madaltaa sen luomaa kynnystä, joten viskoimme roolinäytteen ö-mappiin. Tästä lähin hakemuksessa kysytään vain muutama kysymys, joihin on helppo ja nopea vastata. Nykyisetkin kysymykset voivat tuntua turhilta, mutta olemme kiinnostuneita tietämään, millaisia pelaajia peliimme liittyy.

Pelimaailma –sivulla voit tutustua entistä tarkemmin Zingerin maailmaan. Paljastamme yhä enemmän tietoja pelin ominaisuuksista ja avaamme myös vierailijoille enemmän ovia tutustua Zingeriin ennen liittymistä. Toivottavasti infot herättävät inspiraatiota!

« Takaisin blogiin